3 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστροφή στην πόλη...

 
       Μέρος 1ο:

      Οι καλοκαιρινές διακοπές, για τους περισσότερους από εμάς, πλησιάζουν στο τέλος τους. Οι ατελείωτες ώρες στη παραλία αποτελούν μια γλυκειά ανάμνηση και η επαναφορά στη καθημερινότητα είναι, πλέον, γεγονός. Τι θα λέγατε να προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε μια μικρή δόση καλοκαιρινής μαγείας μαζί μας, επιστρέφοντας στην πόλη? Χαρείτε μαζί μου μερικές ιδέες και τεχνικές για τους αγαπημένους θησαυρούς του καλοκαιριού...

  • Διάλεξα πέτρες διαφόρων μεγεθών και σχημάτων και αφού προσπάθησα να τις συνδυάσω κατάλληλα, τις κόλλησα μεταξύ τους, δημιουργώντας έτσι διάφορες μορφές ή φιγούρες...

     
  • Πάνω στη λεία επιφάνεια μιας πέτρας μπορούμε, επίσης, να σχεδιάσουμε το θέμα που μας ενδιαφέρει και μετά, απλά... χρωματίζουμε. (Στις παρακάτω εικόνες, τόλμησα να πειραματιστώ και με την τεχνική του decoupage.)

     



3 σχόλια :

  1. Καλώς σε βρήκα! Λοιπόν εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ αυτές οι πετρούλες σου! Και σαν ιδέα και σαν αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A! Kαι αν θέλεις βγάλε την λεκτική επαλήθευση! Μη νομίζεις κι εγώ την είχα στην αρχή μεχρι που μ'ενημέρωσαν οτι είναι τελείως κουραστικό και αχρηστο πράγμα!
    Αυτά! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς όρισες butterfly art! Σ΄ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή και τα σχόλιά σου!!! Όπως ήδη θα ανακάλυψες, είμαι πολύ νέα στη blogοσφαιρα και έχω ακόμα πολλά να μάθω!! Κάθε παρατήρηση, λοιπόν, ευπρόσδεκτη!! Φιλιά κι από ΄μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η φαντασία δεν έχει ηλικία. Και τα όνειρα είναι για πάντα. Εάν μπορείς να τ΄ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις.