28 Ιουλίου 2012

Θάλασσα πλατιά...

                                      
                                       "Θάλασσα πλατιά
                                        σ' αγαπώ γιατί μου μοιάζεις,
                                        θάλασσα βαθιά
                                        μια στιγμή δεν ησυχάζεις,


                                                       θαλάσσια ανεμώνη

                                        λες κι έχεις καρδιά
                                        την καρδιά μου, τη μικρούλα τη φτωχιά.


                                                       Ανατολή στο Αιγαίο

                                        Όνειρα τρελά
                                        που πετούν στο κύμα πάνω,
                                        φτάνουν στην καρδιά
                                        και τα νιάτα μας ξυπνάνε,



                                        όνειρα τρελά
                                        και οι πόθοι φτερουγίζουν σαν πουλιά...."


                                                                         (μουσική: Μ. Χατζηδάκης - στίχοι: Γ. Ρούσσος).


     (Η ανάρτηση είναι αφιερωμένη στο Δελφινάκι και τον καλοκαιρινό διαγωνισμό του. Οι εικόνες είναι επιλεγμένες από το διαδίκτυο).

17 σχόλια :

  1. αγαπητή Μαριάννα καλησπέρα

    στενοχώρηθηκα τι πρέπει να κάνω τώρα;; δυστυχώς ήταν ως χθες 28 Ιουλίου (ως τις 12 τα μεσάνυχτα) μετά τις 12 έβγαλα τα αποτελέσματα έστειλα μηνυμα και στην νικητρια.....
    λυπάμαι...τι να κάνω τώρα;;

    θα την αναρτήσω αλλά θα είναι εκτός διαγωνισμού..

    λυπάμαι..στενοχώρηθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σ ευχαριστώ που είχες την καλή διάθεση να λάβεις μέρος...
    να πάρεις το εικονάκι συμμετοχής εντάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξέχασα να σου πω ευχαριστω για τις ομορφες φωτος...ειναι πολυ ωραιες..μου αρεσαν ολες και οι τεσσερις και το ηλιοβασιλεμα..και το δελφινακι στο μπουκαλακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη στεναχωριέσαι ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ,η Μαριάννα μας έβαλε την τρυφερή θαλασσινή της πινελιά χωρίς διαθεση διαγωνιστική.
    Ορμόρφυνε το ξημερωμα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλημέρα ονειράκι μου.Τι όμορφα είμαστε εδώ μέσα.Μου άρεσε πολύ η ανάρτησή σου.Μου άρεσε το δελφινάκι που είναι τόσο ευγενικό κοριτσάκι και στεναχωρήθηκε και μου άρεσε αυτό που της είπε η Χαρά.
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί μαγευτική ανάρτηση! Πολύ όμορφες όλες οι φωτογραφίες! Συμφωνώ με τη Χαρά, δεν πειράζει Δελφινάκι μη στεναχωριέσαι. Μαριάννα μου να έχεις μία όμορφη μέρα. Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα!!!! Η ανεμώνη και η ανατολή του ήλιου στο Αιγαίο θα μπορούσαν να πάρουν μέρος σε διαφημιστική καμπάνια για την Ελλαδίτσα μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. * Δελφινάκι, μη μου στεναχωριέσαι! Ειλικρινά στο λέω, δεν πειράζει. Τώρα μόλις άνοιξα και είδα τα μηνύματά σου. Είδα επίσης, πως η αγαπημένη μου Χαρά που με έχει καταλάβει τόσο καλά, όπως και το Νασουλίνι μας, σου απάντησαν αντί για μένα, ό,τι κι εγώ θα υποστήριζα: πως, δηλαδή, η ανάρτηση έτσι κι αλλιώς είναι αφιερωμένη σε ΄σένα, χωρίς να είναι προτεραιότητά μου το διαγωνιστικό μέρος. Όσον αφορά η τελευταία φωτογραφία με το δελφίνι, αυτή είναι αποκλειστικά δική σου και είναι φτιαγμένη με αγάπη από ΄μένα για το σπιτάκι σου...Φιλούθκια, μικρό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. * Χαρά...τελικά, αν δεν γνωρίζει μια μαμά τόσο καλά το.."παιδί" της, ποιος άλλος μπορεί να το γνωρίζει καλύτερα, αναρωτιέμαι?!! Πόσα άλλα "ξέρεις" εσύ, ή έχεις καταλάβει, άραγε?...Ν΄αρχίσω να ανησυχώ???χαχαχαχα...Ομόρφυνα το ξημέρωμά σας? Μεγάλη κουβέντα αυτή, μακάρι να μπορούσα να ομορφύνω και τις μέρες όλων μας! Φιλί...τεράστιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. * Ελένη μου καλησπέρα! Ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τη θάλασσα είναι δυνατόν να μην είναι και όμορφο? Χαίρομαι που ήσουν εδώ...:0)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. * Νασουλίνι μου, είμαστε τόσο όμορφα κάπου, όσο όμορφα είναι και τα συναισθήματα που μας δημιουργούνται εκεί. Χαρά μου αν μπορώ και καταφέρνω κάτι αντίστοιχο. Όσο για το Δελφινάκι μας, εσύ και η Χαρά φροντίσατε να το καθησυχάσετε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα το έκανα κι εγώ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος επομένως, να στεναχωριέται. Και έχεις δίκιο: είναι πάντα τόσο ευγενικό, όσο κι εσύ. Κι από μένα φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. * basiliki, έρχεται και η δική σου ανάρτηση. Να δεις τι σου έχω ετοιμάσει εγώ! Όμορφο απόγευμα και μία ακόμα πιο όμορφη εβδομάδα να έχεις! Φιλούθκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. * Kiki μου, η Ελλάδα μας έχει τόσες φυσικές ομορφιές, που δεν εξαντλούνται σε όσες διαφημιστικές καμπάνιες κι αν προσπαθήσουμε να τις χωρέσουμε. Καλή εβδομάδα κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. * me (maria), επειδή η φωτογραφική μηχανή έχω καταλάβει πως είναι για σένα η...φυσική προέκταση των χεριών σου-τόσο αναπόσπαστο κομμάτι σου είναι (..κάνω λάθος???)-το σχόλιό σου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα! Σ΄ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πανέμορφες είναι οι φωτογραφίες σου!! δεν το συζητώ για την τελευταία που αφιέρωσες στο Δελφινάκι, απίστευτη κίνηση! φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η φαντασία δεν έχει ηλικία. Και τα όνειρα είναι για πάντα. Εάν μπορείς να τ΄ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις.