29 Σεπτεμβρίου 2012

Λάβετε θέσεις... Έτοιμοι?

   
      Παρεάκια καλησπέρα! Έφτασε η στιγμή για τ΄αποτελέσματα του Giveaway (με αφορμή τα πρώτα γενέθλια αυτού του blog), η προθεσμία του οποίου έληξε στις 25 Σεπτεμβρίου. Κατ΄αρχήν, θα΄θελα να σας ευχαριστήσω όλες, τόσο πολύ, για τη συμμετοχή, την...υπομονή, τις ευχές και τα καλά σας λόγια, όπως επίσης και να καλωσορίσω κάποιες καινούριες φίλες που προστέθηκαν στην παρέα μας.
      Πριν περάσω στην κλήρωση, χρωστάω να σας αποκαλύψω τα 3 δωράκια που σας είχα υποσχεθεί.
Είσαστε έτοιμες?
  • Χειροποίητη ποδιά κουζίνας, made by Onirokosmos...


  • Ένα...γατίσιο μπρελόκ κλειδιών, από ανακύκλωση jean υφάσματος...


  • Σκουλαρίκια-κρίκοι (ασημένιο κούμπωμα 925), με πέτρα χαλαζία τουρμαλίνη...


     Να σημειώσω εδώ, ότι ο αριθμός των έγκυρων μηνυμάτων ήταν 54. Στη λίστα που ακολουθεί εμφανίζονται όλες οι συμμετοχές:


     Με τη βοήθεια της ηλεκτρονικής κλήρωσης και του random.org, οι τυχερές που αναδείχθηκαν (κατά σειρά) και κερδίζουν τ΄αντίστοιχα δωράκια, είναι οι εξής:




      Τυχερούλες μου, ελπίζω να σας αρέσουν τα δωράκια σας και να τα αξιοποιήσετε αναλόγως! Να ευχαριστήσω, για άλλη μια φορά, όλες όσες λάβατε μέρος και για τη συμμετοχή σας, αλλά και για τα γλυκά σχόλια που μου αφήσατε. Για όλες τις συμμετοχές και τη χαρά που μου προσφέρατε, αλλά και για εκείνους που θα περάσουν από ΄δω, ένα...μικρό "ταξίδι" με την αγάπη μου....Σας ευχαριστώ.

                                    

37 σχόλια :

  1. ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΧΑΡΑ Θ. ή ταυτοπροσωπία;
    ΑΝ είμαι πράγματι εγω,δε φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που στάθηκα τυχερή στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ κλήρωση(δεν ήταν δια χειρός Σέργιου,ε;χαχαχαχα)
    Πες μου πρώτα οτι είμαι εγω...
    Επιβεβαίωσε τις υποψίες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δωράκια που έφτιαξες πανέμορφα... συγχαρητήρια στις τυχερές!!!!! Και εσύ να είσαι καλά και να τροφοδοτείς τον ονειρόκοσμο με φανταστικές δημιουργίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απίθανα τα δωράκια σου!Μπράβο!....
    Συγχαρητήρια στις τυχερούλες!...να τα χαρούν!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΡΑΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΣ...ΣΕ ΦΙΛΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. * Χαρά Θ.....σκέφτηκα να σε αφήσω να βράσεις...λίγο στο ζουμί σου, αλλά ας όψεται..!!!! Ααααααααααα....ξυράφι μου, εσύ!!!!!!! Επίτηδες δεν σε ενημέρωσα, για να το ανακαλύψεις μόνη σου! Έχω βάλει και τον σύνδεσμο που παραπέμπει στη σελίδα σου και θα το επιβεβαιώσεις αν είσαι ΕΣΥ, εφ΄ όσον πατήσεις πάνω στο "Χαρά Θ." Δια χειρός Σέργιου είναι καρδιά μου, γιατί εκείνος πάτησε τα κουμπιά!!! Ελπίζω να σου αρέσει η ποδιά...Χαίρομαι πολύ που την κέρδισες!!!!! Φιλί τεράστιο, αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απίθανα δωράκια!!! Πολλά συγχαρητήρια στις τυχερές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να δω την Χαρά Θ. με ποδιά και τι στον κόσμο!!!!!
    Όμορφα τα δωράκια για τις τυχερούλες.
    Και εσύ συνέχισε να μας ταξιδεύεις στον ονειρόκοσμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. .•°♫♪♪


    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Brasil
    彡♪♫°¸.•♫°`

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι όμορφα δωρα! Συγχαρητήρια στις τυχερές!! Να'σαικαλά κι εσύ ! Φιλάκια και καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια γλυκοσκορπίνι!
    Το΄κανες πάλι το θαύμα σου!!
    Τυχερές οι αναγνώστριες που κληρώθηκαν...
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΔΩΡΟ!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΝΑ "ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ" ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΔΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξυράφι εν όψει!χαχαχα δίνεις δικαιώματα να με περιγελούν,είδες αμέσως η Σωσώ,μην αφήσει άνθρωπο να χαρεί!Λοιπόν υπόσχομαι οτι όχι μονάχα θα την φορέσω αλλά θα φωτογραφηθώ και θα την αναρτήσω,για να σκάσει και θα την εγκαινιάσω με γλυκό... ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΕ!προβλέπονται ώρες δόξας
    Φιλάκια στα γλυκά χεράκια που πάτησαν τα τυχερά κουμπιά.Ευχαριστώ την τύχη!
    Φιλάκια κοριτσάρα μου,είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. * Βίκυ (Ποδηλάτισσα), προσπάθησα να είναι ξεχωριστά τα δωράκια, όπως το ίδιο ξεχωριστοί είσαστε και όλοι εσείς. Αν είναι..."πανέμορφα", όπως λες, αυτό με κολακεύει και με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί σημαίνει πως κάτι κατάφερα! Σίγουρα, όμως, είναι φτιαγμένα με πολύ αγάπη. Σε φιλώ και σ΄ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ ονειράκι χρυσοχέρικο πανέμορφα τα δωράκια σου!!!Η ποδίτσα φανταστική!!!Μπράβο σου για ολα και μπράβπ στα τυχερά κορίτσια να χαρο΄θν τα δωράκια σου!!ΦΙΛΆΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. * Χρυσούλα, σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ! Μακάρι,σε κάποια από τις επόμενες φορές να είσαι εσύ μία από τις τυχερές! Καλή Κυριακή και ακόμα καλύτερο μήνα εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. * sofia, τιμή μου η συμμετοχή σου! Αν εσείς χαίρεστε μια φορά, εγώ το διασκεδάζω πολύ περισσότερες! Καλές δημιουργίες και σε ΄σένα. Αγκαλιά και φιλί σου στέλνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. * Αναστασία, γλυκιά μανούλα, σ΄ευχαριστώ πολύ μαζί και οι τυχερές, φαντάζομαι, για τα καλά σου λογάκια! Πολλά φιλιά στα αγγελάκια σου και σε ΄σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. * Σωσώ (para-kelsoscooks), έχοντας ήδη διαβάσει το σχόλιο της Χαράς που ακολουθεί, έχω...βάσιμες υποψίες ότι η ευχή σου θα γίνει πολύ-πολύ σύντομα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! Θα το...αντέξεις??? Εγώ, από την άλλη και τι δεν θα έδινα να σας έβλεπα μαζί στην ίδια κουζίνα!!!!!!!!!! Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ που πήρες μέρος. Σε φιλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. * Magia da Ines,⋰⋱☆⋰⋱★⋰✿⊱.!!
    (⁀‵⁀,)-----!!
    .`⋎´ ¸.•°*”˜˜”*°•.. ♥♥
    ¸.•°*”˜˜”*°•. ♫ இ
    Have an amazing month, my friend! Kisses from Greece :0)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. * Pepi μου σ΄ευχαριστούμε πολύ-πολύ κι εγώ και οι τυχερές! Καλή Κυριακή κι έναν ονειρεμένο Οκτώβρη σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. * Λιακαδίτσα, γιατί δεν πήρες μέρος..εεεεεε????? Να βάλω τις...φωνές τώρα?? χαχαχαα! Εγώ, παλιοσκορπίδι??? ιιιιιιιιιιιιιιι, πιπέρι στο στόμα! Σ΄ευχαριστώ πολύ που πέρασες, όμως! Φιλιά κι από ΄μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. * fotolabida maria, συγχαρητήρια κι ελπίζω να σου αρέσει πραγματικά, όταν το δεις κι από κοντά. Εύχομαι να είναι καλότυχο το δωράκι σου! Θα σ΄ενημερώσω μόλις το ταχυδρομήσω. Πολλά φιλιά και να είσαι πάντα το ίδιο τυχερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. * Χαρά μου, εγώ κανένα δικαίωμα δεν έδωσα...χαχαχα! Άλλωστε, η φίλη μας η Σωσώ, απάντησε αμέσως μετά από το πρώτο κιόλας σχόλιό σου και όχι μετά το δικό μου (..έχω την αμυδρή εντύπωση, πως ίσως...σε παρακολουθεί!! Τέτοια αμεσότητα πια στο σχολιασμό!!! χαχαχαχαχαχα). Μη δίνεις σημασία εσύ, όμως! Ακόνισε τα μαχαίρια σου, πιάσε τις κουτάλες (τρέμε Σωσώ!!!) και μέχρι να πεις "κίμινο", έέέέέέέφτασε η ποδίτσα σου!!!!! Και τότε να δεις..ζήλιες!!! χαχαχαχαχα!
    Υ.Γ. Η διεύθυνση που έχω ισχύει, ε? Δεν πιστεύω να έχει...μετακομίσει η Σωσώ μας εκεί????!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. * Νασουλίνι μου γλυκό, σ΄ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου, πάνω απ΄όλα και την αγάπη σου. Να είσαι πάντα καλά και να δημιουργείς το ίδιο μαγικά, όπως ήδη κάνεις! Σε φιλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τέλεια δωράκια!!! συγχαρητήρια στις τυχερές!!! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν σου πω ότι δε το πήρα χαμπάρι...!
    Οι συνηθισμένες βλακείς του μπλόγκερ... ξέρεις πόσο καιρό έχει να μου δώσει ενημέρωση για το μπλογκ σου?
    Καλή Κυριακή να'χεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που κέρδισαν τα όμορφα δώρα σου...
    Πολλά μπράβο σε σένα!!
    Φιλιά και καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλησπέρα γλυκό μου blogάκι με τα πολύ όμορφα λόγια σου και τα πανέμορφα δωράκια σου, που δεν το πιστεύω ότι κέρδισα κ εγώ ένα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ αισθάνομαι πολύ τυχερή κ χαρούμενη, μου αρέσει πολύ να φοράω δημιουργίες άλλων ανθρώπων γιατί ξέρω οτι τις φτιάχνουν με αγάπη, έτσι θα τιμήσω και το δικό σου δωράκι, σε χιλιοευχαριστώ και πάλι και πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. * Λιακάδα μου, έχουμε το ίδιο πρόβλημα με τον blogger, απ΄ότι φαίνεται! (Κι εγώ που νόμιζα πως είμαι η μόνη και είχα ρυθμίσει κάτι λάθος!!). Καλό μήνα να έχεις! Φιλιά στα..μουσούδια σου!! (τα ζωάκια σου, εννοώ...μην παρεξηγηθώ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. * evonita,
    marie,
    me (maria)...σας ευχαριστώ πάάάάάρα πολύ!!!! Τα φιλιά μου και ευχές για ένα μαγικό μήνα σας στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. * vaso, καλοφόρετα και τυχερά τα σκουλαρικάκια σου!! Στείλε μου, όποτε μπορέσεις, τα στοιχεία της διεύθυνσής σου στο e-mail: onirokosmos@gmail.com
    Φιλιά και να ξαφνιάζεσαι πάντα από ευχάριστες εκπλήξεις, εκεί που δεν τις περιμένεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τα δωράκια πολύ όμορφα, ένα κι' ένα!
    Τυχερές οι τρεις φίλες! Να είσαι καλά και να μας μοιράζεις ομορφιές...
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αν και μόλις τώρα είδα για το διαγωνισμό, σου εύχομαι πολλά... αμέτρητα χρόνια γεμάτα δημιουργίες!! Πολλά-πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Υπέροχα δώρα!! Συγχαρητήρια στις τυχερές!! Πάντα τέτοια εύχομαι!! Να χαρούν τα υπέροχα δωράκια τους!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. χίλια μπράβο για το απίθανο give away και τα φανταστικά δώρα!!το γατάκι το έχω σε καρφιτσάκι που μου έχεις στείλει και το αγαπάω τόσο πολύ!!!!!!!!!!!!!!!πάντα καλότυχα να είναι τα κορίτσια!!πάρα πολλά γατοφιλάκια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μαριάννα καλησπέρα το έλαβα το δωράκι μου είναι πολύ όμορφο σε ευχαριστώ πάρα πολύ να σαι πάντα καλά κ δημιουργική καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η φαντασία δεν έχει ηλικία. Και τα όνειρα είναι για πάντα. Εάν μπορείς να τ΄ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις.