8 Ιανουαρίου 2015

Ο μυστικός μου Άι Βασίλης... και όχι μόνο!


     Μέρες γιορτινές γεμάτες μυρωδιές, χρώματα, ευχές, αγάπη, ελπίδα, ζάχαρη άχνη, μέλι και καρύδια, έλατα και καραβάκια, μπόλικη χρυσόσκονη, πολύχρωμα λαμπιόνια, παραμύθια, δωράκια, πολύ τρέξιμο και γλυκιά κούραση, αλλά και καλικαντζαράκια, σκανταλιές, απώλειες αγαπημένων, θύμησες, αταξίες, προσμονές....
     Σ΄αυτή την ανάρτηση την τιμητική τους έχουν τα δώρα. Δώρα που παρελήφθησαν και μόνο χαμόγελα σκόρπισαν με την εμφάνισή τους και ένα δώρο που ετοιμάστηκε, με την ελπίδα να μεταφέρει κάτι από τη χαρά και την εορταστική του διάθεση στον παραλήπτη του.

     Από το Ροβανιέμι ήρθε στην Αθήνα! Και δεν μπήκε από την καμινάδα του σπιτιού, αφενός γιατί δεν έχω τζάκι κι αφετέρου γιατί έστειλε αντιπρόσωπο μέσω ταχυδρομείου! Δώρα φροντισμένα με περίσσεια αγάπη στα οποία αφιερώθηκε προσωπικός χρόνος, κάτι που πραγματικά με συγκίνησε και με εξέπληξε ευχάριστα! Μια διακοσμητική μαξιλαροθήκη με αγαπημένους χιονάνθρωπους και το ποίημα του Κιπλίνγκ, "Αν", μαζί με γιορτινή καρτούλα και εγκάρδιες ευχές, γεμάτες ζεστασιά και γλύκα! Αναφέρομαι, βέβαια, στη μυστική ανταλλαγή δώρων που εμπνεύστηκε η αγαπημένη Μαριλένα μας και ο μυστικός μου Άγιος Βασίλης ήταν η Πέτρα!


     Πέτρα μου, σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ από καρδιάς κι εύχομαι ολόψυχα, ο καινούριος χρόνος να σε βρει μ΄ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του και πέρα από αυτό. Όλα όσα ελπίζεις, ονειρεύεσαι και προσμένεις να σου χαριστούν απλόχερα στην ζωή σου!

     Μια όμορφη χειροποίητη κάρτα με γλυκές ευχές και ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό γούρι, όμως, έλαβα και από τη Μαρία-Έλενα, αλλά και μια καρτούλα έκπληξη, μοναδική σαν τις δημιουργίες της, από την πολυτάλαντη Ρένα μας!

      

     Φυσικά, δεν γίνεται να μην αναφέρω τη...φοβερή και τρομερή (!!!!), κοινώς... καταπληκτική ευχετήρια κάρτα της Γιάννας, που με άφησε άφωνη με την πρωτοτυπία και την ευρηματικότητα της, η οποία συνοδευόταν από δωράκι-έκπληξη....

 

αλλά και την υπέροχη γατόκουκλα της Maya, την οποία κι ερωτεύθηκα με την πρώτη ματιά!


     Ειλικρινά, δεν έχω λόγια που να ανταποκρίνονται στην ομορφιά των δώρων σας, πέρα από ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλες σας και μια τεράστια αγκαλιά για την καθεμιά σας ξεχωριστά!

     Το δώρο, που εγώ ετοίμασα ως Secret Santa για το μυστικό μου ταίρι, ήταν o Μπλάνκο.....

  
ένας χιονάνθρωπος αλλιώτικος από τους άλλους! Λευκός σαν το χιόνι, αλλά όχι παγωμένος, με μια ζεστή καρδιά που δεν λιώνει ποτέ, που πιστεύει στη μαγεία των Χριστουγέννων έτσι μόνο όπως τα παιδιά μπορούν να την δουν και να την ζήσουν.


     Θα τον στείλω, όμως, για ένα... guest πέρασμα και από το Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι της Κάτιας μας, να συμμετάσχει στη γιορτινή της ατμόσφαιρα.
     Εις το επανιδείν, λοιπόν!

17 σχόλια :

  1. αχ αχ, ωραια πραγματακια! και του χρονου λοιπον!
    καλη χρονιαα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού είσαι σκέτο ζαχαρωτό, βρε Μαριανάκι, πώς να μην παραλαμβάνεις δωράκια τόσο όμορφα και αγαπησιάρικα όπως αυτά που μας έδειξες?
    Αλλά, όλα κι όλα: Ο Μπλάνκο είναι κουκλί ζωγραφιστό! Συγνώμη, πλεκτό εννοώ!!!
    ;-)
    Φιλάκια πολλά και γλυκά, κορίτσι μου!
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά και πάλι Μαριάννα μου!!!!
    Τα δωράκια έκπληξη είναι πάντα ευπροσδεκτα κι ομορφαίνουν τη ζωή μας!!!
    Λυπάμαι που δεν πήρες το γούρι μου όμως!
    Σου στέλνω άλλο !!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τα δώρα που έλαβες, μα κι αυτό που έφτιαξες εσύ πανέμορφα!!
    Καλή χρονιά Μαριάννα μου με υγεία, χαρά και δημιουργία!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαριάννα μου, να τα χαρείς όλα και να είσαι καλά! Καλή και δημιουργική χρονιά σου εύχομαι και να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Φιλιά και καλημέρες :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια Πολλά Μαριάννα μου, καλή χρονιά γεμάτη από υγεία, ευτυχία, αγάπη, ελπίδα, εκπληρωμένα όνειρα, ευχάριστες στιγμές και πολλές δημιουργίες!!!!! Τα δωράκια που έλαβες να τα χαρείς μα και ο "Μπλάνκο"γλυκούλης και αγαπησιάρης θα κρατήσει υπέροχη συντροφιά στην Πέτρα!!! Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγώ από το δικό μου ταίρι Secret Santa έναν παρόμοιο χιονάνθρωπο έλαβα. Να χαρείς δωράκια σου, είναι όλα όμορφα και σίγουρα έχουν σταλεί με αγάπη.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πανεμορφα τα δωρα σου κοριτσακι μου οσο για τον Bianco καιει καρδιές ο ατιμουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή κι ευλογημένη χρονιά να έχεις Μαριάννα! Πολύ όμορφα τα δωράκια που έλαβες! Και ο χιονάνθρωπάκος σου είναι σκέτη γλύκα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να χαρείς τα δωράκια σου.
    Χαίρομαι που σου άρεσαν.
    Φιλα΄κια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. νεραϊδογατοφιλενάδα μου χαίρομαι πάρα πολύ που ερωτεύτηκες την γατοκουκλίτσα μου!!!!υπέροχα όλα τα δωράκια που έλαβες και τέλειος ο χιονάνθρωπος σου!!!μα τι χρυσοχέρα είσαι εσύ γλυκό μου κοριτσάκι!!!να είσαι γερή κι ευτυχισμένη και να δημιουργείς μαγικά πράγματα !!!!!πολλά γατοφιλάκια απο τον Μπέμπη μας!!!και γατοευχές για έναν παραμυθένιο 2015!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή και χαρούμενη χρονιά, Μαριάννα μου!! Το 2015 να σου φέρει όλα τα καλά!! Τα δωράκια που έλαβες απίθανα, αλλά την παράσταση κλέβει ο Μπλάνκο!! Τόσο αφράτος, τόσο αγαπησιάρης, τόσο γλυκούλης!! Να'σαι καλά, και πάντα ευρηματική και δημιουργική!! Φιλιά πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κι από δω σ'ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δωράκι, τον Μπλάνκο!!
    Καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ονειρεμένα τα δωράκια σου κι ο πανέμορφος Μπλάνκο!
    Αμέτρητες ευχές μέσα από την καρδιά μου σου στέλνω για τη Νέα Χρονιά γλυκό μου κορίτσι!

    Φιλάκια γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεσποινίς γράψτε κάτι,ας πούμε τι έφτιαξες τώρα τελευταία?
    πως τα περνάς?

    Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου στην "αυτοκρατορία της ευδαιμονίας" κι ανταποδίδω με όλη μου την καρδιά
    (Σήμερα τις είδα!)
    Δε μπορώ να γράψω σωστά αυτά που θέλω και ζητώ συγνώμη,αλλά δεν έχω κοιμηθεί ακόμα
    ευχομαι οι ευχές που έλαβες στις γιορτές να γίνουν όλες πραγματικότητα

    Σ'ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή εβδομάδα να έχεις , να είσαι καλά να χαρείς τα όμορφα δωράκια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πολύ όμορφα όλα

    Καλησπέρα. Καλώς σε βρίσκω. Ελπίζω να είσαι καλά. Καλή χρονιά , με υγεία , αγάπη, ευτυχία, ωραίες και όμορφες στιγμές και ότι επιθυμείς και επιθυμούμε. Μου λείψατε πολύ πολύ . Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι και πάλι εδώ ,μετά από τόσους μήνες. Φιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η φαντασία δεν έχει ηλικία. Και τα όνειρα είναι για πάντα. Εάν μπορείς να τ΄ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις.