31 Ιανουαρίου 2016

Secret crafter 2015 - Ξωτικά και crafters εν δράσει!


     Οι οδηγίες που είχαν δοθεί ήταν σαφείς: "Σε αυτήν την ανταλλαγή θα στείλετε και μετά θα πάρετε ένα κουτί που θα έχει:
  • Ένα χειροποίητο κάτι! Μπορεί να είναι φτιαγμένο από εσάς ή από κάποιον άλλον φίλο, γνωστό, καλλιτέχνη που φτιάχνει πράγματα. Μπορεί να είναι οτιδήποτε αρκεί να είναι κάτι που θα κάνατε δώρο σε κάποιον!
  • Ένα φαγώσιμο κάτι! Κάτι νόστιμο και συσκευασμένο πάρα πολύ καλά για να μπορέσει να ταξιδέψει με τα υπόλοιπα χωρίς να τα λερώσει. Μπορεί να είναι μια σοκολατίτσα, ένα σοκολατάκι, μια σοκοφρέτα, μια καραμέλα, ένα γλειφιτζούρι κ.ά.
  • Μια κάρτα! Με ευχές και λογάκια για εσάς και για τα Χριστούγεννα και για τα περιεχόμενα του κουτιού. Γράψτε ό,τι θέλετε και όσα θέλετε!
  • 5 διαφορετικά υλικά χειροτεχνίας που έχετε ήδη στο σπίτι! Προσοχή! Θέλω καλό ψάξιμο σε κάθε γωνιά για πράγματα που μπορούν να φανούν χρήσιμα και δεν τα χρειάζεστε άλλο. 
  • Μόλις παραλάβετε το δέμα σας αφού πρώτα το ανοίξετε και χαρείτε με όλα όσα σας περιμένουν εκεί προσπαθείτε να φτιάξετε κάτι με τουλάχιστον 3 από τα 5 υλικά που σας έχουν στείλει...".

     Και η Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή υλικών χειροτεχνίας - Secret Crafter 2015 από την Άννα, ή, αλλιώς ντουλαπάκι, μόλις είχε ξεκινήσει και είχα τη χαρά να λάβω μέρος σ΄αυτήν! Ξωτικά και secret crafters έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να ευχαριστήσουν το μυστικό τους ταίρι. Και το αγαπημένο ντουλαπάκι μας ήταν εκεί σε καθημερινή βάση με τα mail της, να μας λύνει απορίες, να μας καθοδηγεί, να μας εμψυχώνει, να μας ενημερώνει για τις εξελίξεις και τις παραλαβές που καθημερινά πραγματοποιούνταν, να μας κάνει να χαμογελάμε με τα στατιστικά της και τις δικές μας αναποδιές (ναι, υπήρξαν και τέτοιες στιγμές! Σιγά που θα τις γλιτώναμε!).


     Το αποτέλεσμα, κατά γενική ομολογία όλων, ήταν μια πολύ όμορφη, χαρούμενη και δημιουργική εμπειρία, γεμάτη τρυφερότητα, δοτικότητα και αγάπη! Νομίζω πως, λίγο-πολύ αισθανθήκαμε όλοι σαν μικρά παιδιά, που μόλις είχαν ανακαλύψει εκστασιασμένα το δώρο που τους άφησε ο Άγιος Βασίλης κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!  

     Η Αθηνά από το Motta Sis. Creations παρέλαβε το δικό μου πακέτο στο μακρινό Κιλκίς, που ελπίζω να την έκανε χαρούμενη

 

και το δικό μου ξωτικό Elina Elinaki (Innocenti Jewelry) φρόντισε να κλείσει πολλή αγάπη, φροντίδα και φαντασία στο παραμυθένιο κουτί της, που ξεκινούσαν από το περιτύλιγμα του και έφταναν μέχρι το... χαμόγελό μου! Kαι τι δεν είχε μέσα! Σαπουνάκι, λουλουδάκια, αστεράκια, νήματα, χειροποίητο δωράκι, υλικά για κοσμήματα, σοκολατίτσα...!!

 


      Κάπου εδώ ξεκινάει η δική μου, πλέον, προσπάθεια να φτιάξω κάτι με τα 3 από τα 5 υλικά που μου είχαν αποσταλεί. Τα έβαλα. λοιπόν, όλα κάτω και τα αποτελέσματα τα βλέπετε εδώ:

     1. Πρώτο στη σειρά, ένα βραχιόλι-μανσέτα, ή αλλιώς cuff bracelet, που για να το φτιάξω χρησιμοποίησα παραπάνω από 3 υλικά. Τα μακό υφάσματα -σε μπλε και ροζ- που περιείχε το κουτί μου, λογιών πετρούλες και επίχρυσα κουμπώματα:


     2. Με τα ιδιαίτερα νήματα (2 διαφορετικά) και τις γαλάζιες πετρούλες, ένα λουλουδένιο δακτυλίδι:


     3. Με τα χρωματιστά κρυσταλάκια, μια δημιουργία που δεν έχω αποφασίσει ακόμα, για να είμαι ειλικρινής, αν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως καρφίτσα πέτου ή... σελιδοδείκτης:


      4.Και τέλος, ένα τοσοδούλι χαριτωμένο μενταγιόν:


     Nα ευχαριστήσω πολύ-πολύ, για μια ακόμη φορά, το υπέροχο ξωτικό μου Elina Elinakiαλλά και το παιχνιδιάρικο ντουλαπάκι μας, την Άννα για τη μυστική του ανταλλαγή! Άννα μου, να είσαι καλά να... μας υπομείνεις και του χρόνου!!!

8 σχόλια :

  1. Εφετος πήρα κι εγώ μέρος και το χαρηκα πολύ.
    Ότι ετοιμαζομουν να κάνω μια σχετική ανάρτηση.
    Πολύ όμορφα αυτά που έφτιαξες Μαριάννα μου.
    Η Αννα είναι ένα πολύ γλυκού κορίτσι και τα συντονισε όλα τέλεια.
    Και του χρόνου.
    Φιλακια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαριάννα μου τι όμορφα που αξιοποίησες τα πραγματάκια που παρέλαβες, είσαι πραγματικό ξωτικό.
    Και του χρόνου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαριανάκι, τί ομορφιές είναι αυτές?
    Και αυτό που έστειλες, απ' ό,τι βλέπω είναι super, μα και το πακέτο που παρέλαβες είναι εξίσου υπέροχο!
    Δεν θα είχα την παραμικρή αμφιβολία πως θα αξιοποιούσες με τον καλύτερο τρόπο το περιεχόμενο!
    Και το δαχτυλίδι και η καρδούλα και οι μανσέτες και το μενταγιόν είναι όνειρο!
    Μπράβο, κορίτσι μου!
    (Την καρδούλα την φαντάζομαι σε "εξώφυλλο" βιβλίου ευχών σε mixed media στυλ!)
    *Αυτό πάλι, που έχω και καλλιτεχνική άποψη, πού το πας?!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά! Καλό βραδάκι!
    Μπράβο σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεμάτο ομορφα καλούδια το κουτί που έστειλες, αλλά και τα καλούδια που πήρες τα αξιοποίησες με τον ομορφότερο τρόπο κάνοντας υπέροχα αξεσουάρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και το δικό σου, αυτό που έστειλες δηλαδή, αλλά κι αυτό που έλαβες πάρα πολύ όμορφα!!
    Μου άρεσε που είχαν και κάτι φαγώσιμο μέσα!και τι ωραία πράγματα που έφτιαξες!!
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι υπεροχα
    μπραβο σας
    Kαλημέρα και καλό μήνα!
    Με πολλές ωραίες στιγμές, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και το κυριότερο θετικούς ανθρώπους.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαριάννα μου, είσαι φοβερή στις εμπνεύσεις!
    Ένα σωρό πανέμορφα πράγματα έφτιαξες με τα υλικά που πήρες.... μπράβο σου και μπράβο και στο ταίρι σου που σου έστειλε τόσες ομορφιές!
    Καλό μήνα και καλή εβδομάδα
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτήν την αναταλαγή των υλικων την είχα δει και σε αλλες φιλες.. πολύ ωραια ιδέα και πολύ ωραια αξιοποιησες και εσύ Μαριάννα μου τα υλικα της φιλης που σου έστηλε αλλα και το δικο σου πακετακι ηταν γεματο απο αυτά..να περνας ομορφα οτι και να κανεις φιλακιααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η φαντασία δεν έχει ηλικία. Και τα όνειρα είναι για πάντα. Εάν μπορείς να τ΄ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις.