21 Δεκεμβρίου 2019

Η μαγεία των γιορτών - Secret Santa 2019.



     Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, σαν ένα μουσικό κουτί ανοίγει κι από το μυαλό αναπηδούν μνήμες, γεύσεις, όμορφες εικόνες, γέλια, αρώματα... καθετί που έχουμε επιλέξει να κλείσουμε σ΄αυτό.
     Χριστούγεννα, λοιπόν και για τους περισσότερους ανθρώπους είναι, ίσως, η ομορφότερη περίοδος του χρόνου. Ακολουθούμε νοερά την πορεία των Μάγων κι αφήνουμε το δικό μας αστέρι να μας οδηγήσει εκεί που η καρδιά μας σιγοτραγουδάει το πιο γλυκό της τραγούδι, προσπαθώντας να βρούμε όλα αυτά που έχουν πραγματικό νόημα.


     Και κάπου εδώ έρχεται η Μαριλένα μας και μέσα από τη Χριστουγεννιάτικη Μυστική της Ανταλλαγή Δώρων γινόμαστε πάλι, για λίγο, παιδιά και παρασυρόμαστε από τη γλυκιά μελωδία των Χριστουγέννων.  Γιατί τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μια γιορτή... είναι συναίσθημα! Φέτος, ο Μυστικός μου Άγιος Βασίλης είναι ένας πολύ αγαπημένος και πολυτάλαντος διαδικτυακός φίλος κι εγώ έχω τη μεγάλη χαρά να γίνω, πλέον, κάτοχος μιας από τις αριστουργηματικές κατασκευές του...


     Μεράκι, καλαισθησία, άψογη εκτέλεση σε ένα μαγευτικό και άκρως Χριστουγεννιάτικο σκηνικό με μορφή μακέτας, που ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά! 


     Ζεστές ευχές και καραμέλες ολοκλήρωναν το εκπληκτικό αυτό πακέτο και πραγματικά μου έφτιαξαν τη μέρα.


     Φίλε Γιάννη, σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ, για τα υπέροχα δώρα σου! Ένα μεγάλο "ευχαριστώ", επίσης, στη Μαριλένα για το γλυκό της δρώμενο που, πλέον, έχει καθιερωθεί και μας μεταφέρει λίγη από αυτή τη μαγεία στην καρδιά μας.


     Τελικά, όχι! Δεν είναι μόνο τα λαμπιόνια στους δρόμους και τα απαστράπτοντα στολίδια στα δέντρα που μας κάνουν χαρούμενους. Δεν είναι η προσμονή των δώρων και τα λαμπερά πάρτι που γεμίζουν την ατμόσφαιρα θετική ενέργεια. Είναι που τα Χριστούγεννα αγαπάμε περισσότερο, μοιραζόμαστε περισσότερο, ελπίζουμε περισσότερο, ευχόμαστε με την καρδιά μας, συμπονούμε κι αγκαλιάζουμε με ειλικρίνεια τους γύρω μας.


     Τα Χριστούγεννα γινόμαστε περισσότερο άνθρωποι και αυτή είναι η μαγεία τους. Κι αν το καλοσκεφτείτε... γιατί πρέπει να περιμένουμε τα Χριστούγεννα για να το κάνουμε αυτό;

6 σχόλια :

  1. Μαριάννα μου, πόσο χαίρομαι.
    Με τη δική σου ζεστασιά ψυχής και το χαμόγελό σου. Τελικά, όπως λες, γιατί αυτήν την αίσθηση του μοιράσματος να μην την βιώνουμε περισσότερες φορές το χρόνο.
    Μόνο κερδισμένοι ως άνθρωποι θα είμαστε.'
    Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια και να σου ευχηθώ ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα. Να τα χαρείς όπως ποθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα Χριστουγεννιάτικο αριστούργημα η δημιουργία του Γιάννη!! Πόσο όμορφο το δώρο σου Μαριάννα μου!! Να το χαρείς καλή μου!! 🎁Έχω κατενθουσιαστεί με τα τόσο όμορφα και γεμάτα αγάπη και φροντίδα δωράκια που έχετε στείλει και παραλάβει!! Σε ευχαριστώ κι εσένα πολύ πολύ Μαριάννα μου που συμμετείχες στην μυστική μας ανταλλαγή, όπως και τον Γιάννη με το υπέροχο πακέτο του!!
    Καλά Χριστούγεννα να χεις με τους αγαπημένους σου!! Υγεία, αγάπη κι ότι λαχταράς καλή μου να σε συντροφεύει!! 🎄😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γειά το δώρο σου Μαριάννα μου!
    Τι καταπληκτικό δώρο έκανε ο Γιάννης!
    Καλά Χριστούγεννα και του χρόνου με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εστω και καθυστερημενα Μαριαννα μου δεξου τον θαυμασμο μου για τα υπεροχα δωρα σου απο τον πραγματικα Αγιο Βασιλη-Γιαννη που οντως ηταν καταπληκτικο το δωρο του.. και του χρονου με το καλό να το ξανακανουμε
    καλα Χρισουγεννα ν απερασεις με τους αγαπημενους σου καλες γιορτες ..φιλιαααα!🎄✨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τα χαρείς τα όμορφα δώρα του Γιάννη! Και να έχεις μια υπέροχη νέα χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ πολύ ωραίο και ξεχωριστό δωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η φαντασία δεν έχει ηλικία. Και τα όνειρα είναι για πάντα. Εάν μπορείς να τ΄ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις.