12 Αυγούστου 2012

7 επιλεγόμενα..."τυχαία"!

 
      Ένα διπλό βραβείο χαρισμένο από τη ταλαντούχα maria (mytripsonblog) έφτασε στο "σπιτάκι" μου, με...αντάλλαγμα να αποκαλύψω 7 τυχαία πράγματα που με αφορούν.

                           




Αφού την ευχαριστήσω πολύ-πολύ για τη σκέψη και την επιλογή της, θα προσπαθήσω να μην επαναληφθώ και σας κουράσω, μιας και στον παρελθόν έχω ξαναπεί κάποια πράγματα για μένα. Ας ξεκινήσω, λοιπόν:
  • Μου αρέσει η βροχή. Μπορώ να κάθομαι με τις ώρες και να τη χαζεύω από το παράθυρο, ή να περπατάω κάτω απ΄αυτήν.
  • Λατρεύω τα ενυδρεία και τα συντριβάνια. 
  • Έχω...κόλλημα με τις μοτοσυκλέτες. Θα επέλεγα άνετα να οδηγούσα μία και μάλιστα μεγάλου κυβισμού (αντί για αυτοκίνητο), αν φυσικά ήξερα να οδηγώ!
  • Είμαι Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων (...άνεργη. Πρωτότυπο, θα μου πείτε!) και κλόουν-ταχυδακτυλουργός σε παιδικές-και όχι μόνο-εκδηλώσεις. 
  • Αγαπώ τα ταξίδια, τα μουσεία, τις ξένες γλώσσες, το διάβασμα...και γενικά ο,τιδήποτε μπορεί να με φέρει σε επαφή με άλλες κοινωνίες, πολιτισμούς και κουλτούρες ανθρώπων.
  • Δεν φοβάμαι να πεθάνω. Απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν γίνει...
  • Και, όπως είχε πει και ο Όσκαρ Ουάιλντ...."Ναι, είμαι ένας ονειροπόλος. Γιατί, ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει το δρόμο του με το φεγγαρόφωτο και να δει το χάραμα πριν από τον υπόλοιπο κόσμο...".
      Αυτά, προς το παρόν, για να...λυθεί και λίγο το μυστήριο περί...εμού, αν και σε λίγο με τόσα που έχω αποκαλύψει δεν θα υπάρχει πια κανένα μυστήριο...χαχαχα! Και τώρα, η δύσκολη ώρα της απονομής των βραβείων σε 15 από εσάς...... Επειδή, νομίζω, ότι τα περισσότερα blogs τα έχετε ήδη παραλάβει και επιπλέον, μου είναι ακόμα πιο δύσκολο κάθε φορά να επιλέξω ανάμεσά σας, γιατί ΟΛΟΙ σας είσαστε μοναδικοί και ξεχωριστοί, γι΄αυτό και σας θαυμάζω κι έχω επιλέξει να σας διαβάζω, θα ήταν μεγάλη μου χαρά όσοι περάσετε από ΄δω και θελήσετε να τα έχετε, να τα πάρετε.

       Δεν θα μπορούσα, φυσικά, πριν σας καληνυχτίσω, να παραλείψω να σας δείξω το κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό σπιτάκι που κέρδισα στο giveaway της Νάσιας μας και παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο είναι απίστευτα ομορφότερο από κοντά! Νασουλίνι, σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν...χορταίνω να το χαζεύω, όποτε βρίσκω την ευκαιρία:

                      

                  Μια γλυκιά καληνύχτα και ένα καλό ξημέρωμα Κυριακής σε όλες/ους σας !

                                

14 σχόλια :

  1. Ακόμα ανεξερεύνητη που σε προκαλεί να την εξερευνήσεις μικρή,να δηλώσω ομοιοπαθής στα ΜΟΝΑ (οταν τα έγραψα τα πρόσεξα!χαχαχα σημαίνει κάτι;) 1,3,5 &7 κι αυτό το 7 τι μαγικό που είναι!!!
    Καλορίζικο το σπιτάκι,σου στέλνει μήνυμα αλλαγής μήπως;χαχαχα Τι ωραίο που θάταν ένα τέτοιο σπιτάκι για όλη την οικογένεια,παιδιά,σκυλιά κι Αγάπη!
    Φιλάκια πολλά κουκλί μου (και στο μικρό κουκλάκι περισσότερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!
    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!
    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ!!!!!!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ!!!
    ΤΕΛΙΚΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα χαίρεσαι τα βραβεία σου αλλά και το δωράκι σου! Είναι ένα υπέροχο σπιτάκι, πράγματι!! Σου εύχομαι να μην σταματήσεις ποτέ να ονειρεύεσαι και τα όνειρα αυτά να είναι πάντα χρυσαφιά, χαρούμενα!!
    Καλή εβδομάδα να έχεις!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου και για το δωράκι σου!!!Πάντα τυχερή σου εύχομαι να είσαι και με πολλά όμορφα όνειρα!!!Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να χαίρεσαι το δωράκι σου!Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια για τα βραβειάκια και το δωράκι σου! Πάντα τέτοιες επιτυχίες σου εύχομαι! Να έχεις μία όμορφη εβδομάδα! Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τα χαίρεσαι και τα βραβεία και το δωράκι σου μικρή μου ονειροπόλα!
    Μας αποκάλυψες ενδιαφέροντα πράγματα για σένα, αλλά ενθουσιάστηκα που είσαι και κλόουν-ταχυδακτυλουργός...είναι απλά "μαγικό"!!!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχο το σπιτάκι και άκρως ενδιαφέρουσες οι 7 αποκαλύψεις!! Χρόνια πολλά μέρα που είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να τα χαίρεσαι και τα βραβειάκια και το δωράκι σου...Προσωπικά πέρασα για τα χρόνια πολλά αν και δεν ξέρω αν γιορτάζεις σήμερα...Επειδή θεωρώ ότι λίγο πολύ γιορτάζουμε όλοι θα ευχηθώ...Χρόνια πολλά και βοήθειά μας πάντα η Παναγία!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαριάννα μου, υπήρξες άκρως ..αποκαλυπτική και ειλικρινής! Οσο για το σπιτάκι της Νάσιας, νομίζω ότι πολύ σωστά, την εχουμε ονομάσει "βασίλισσα του πηλού"!! Χαχα!! Φιλάκια και να'σαι καλά!
    Α, και εαν γιόρταζες χθές, πολύχρονη, με υγεία και χαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλημερα κοριτσι..Χρονια καλα και ομορφα..να σαι καλα..με γεια τα βραβεια..και το δωρακι σου τελοιο..εχει δικιο η Pepi..για τη Νασια..να περνας ομορφα..σε φιλω γλυκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολύ πολύ όμορφα όσα μάθαμε!!! μου άρεσε πολύ αυτό του Όσκαρ Ουάιλντ!συγχαρητήρια για τα βραβειάκια σου!!! πάντα τέτοια!! επίσης το δωράκι σου πολύ ωραίο!! φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ♡¸.°.¸♫♫♪

    Bom domingo! Boa semana!
    Beijinhos.
    Brasil
    ♡彡♫♪°.¸.•°`

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εύγε για το βραβείο σου,και να χαίρεσαι τα δώρα σου-))))
    Και Χρόνια Πολλά...λίγο καθυστερημένα-))))
    πολλά φιλιάάάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η φαντασία δεν έχει ηλικία. Και τα όνειρα είναι για πάντα. Εάν μπορείς να τ΄ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις.